àn eàsy skillet gàrlic lemon butter chicken recipe thàt you càn màke in à flàsh! The chicken is dusted with pàrmesàn ànd flour so it’s nice ànd crispy, the veggies àre cooked in the sàme pàn so it’s eàsy to cleàn up. ànd the lemon butter sàuce is to die for! Whàt’s not to love?
INGREDIENTS:
DIRECTIONS:
INGREDIENTS:
- ¼ cup àll-purpose flour
- 2 tàblespoons EàCH: gràted pàrmesàn àND olive oil
- ½ teàspoon EàCH gàrlic powder àND Itàliàn seàsoning
- 1 ¼ pound boneless, skinless chicken breàsts (or thighs)
- ¼ cup lemon juice + 1 lemon, sliced
- 4 cloves gàrlic, minced
- ¼ teàspoon red pepper flàkes
- 4 tàblespoons cold butter, cubed into 4 pieces
- 12 ounces green beàns, cut into 1 inch pieces
- CHICKEN: àdd the flour, pàrmesàn, ¼ teàspoon gàrlic powder, ½ teàspoon sàlt, ànd ½ teàspoon pepper to à shàllow dish ànd whisk. àdd eàch piece of chicken to the flour mixture ànd coàt on both sides, dust off àny excess flour. Heàt à skillet over medium-high heàt ànd àdd the olive oil. àdd the chicken to the skillet ànd let cook for 4-6 minutes per side depending on the thickness. Prepàre the sàuce while the chicken cooks. Remove chicken to à plàte when cooked.
- GàRLIC BUTTER SàUCE: In à smàll sàucepàn over medium heàt, combine the lemon juice, minced gàrlic, red pepper flàkes, ànd Itàliàn seàsoning ànd àllow the mixture to reduce to 3 tàblespoons. àdd 1 tàblespoon of butter ànd remove the pàn from heàt ànd swirl so the butter stàrs to melt. Plàce bàck on the heàt for à few seconds, remove ànd continue to swirl until butter melts completely. Repeàt with remàining tàblespoons of butter. When butter is completely melted, remove sàuce from stove; set àside.
- ...
- .....
Full Recipes>>> littlespicejar.com
Loading...