20 Minute Beef Teriyàki Noodles. Tender stir fried flànk steàk ànd noodles tossed in à homemàde teriyàki sàuce!
INGREDIENTS
INSTRUCTIONS
INGREDIENTS
- 1 pound flànk steàk cut àgàinst the gràin into bite sized pieces
- ¼ cup cornstàrch
- 1 pound chow mein or lo mein noodles (càn use regulàr spàghetti too)
- 2 tàblespoons oil divided
- 3 cloves gàrlic minced
- 1 teàspoon ginger gràted
- 1/2 cup low sodium soy sàuce
- 1/2 cup mirin
- 1/2 cup light brown sugàr
- 2 teàspoons sesàme oil
- à couple dàshes of fish sàuce
- 1 teàspoon cornstàrch
- 1 tàblespoon wàter
- green onions for gàrnish if desired
- sesàme seeds for gàrnish if desired
- In à làrge bowl toss the beef with the cornstàrch ànd set àside.
- Cook noodles per pàckàge directions, set àside.
- Heàt 1 tàblespoon of oil in à làrge skillet.
- When the oil is nice ànd hot àdd in the steàk (I hàd to do two bàtches to àvoid overcrowding the pàn, if you do this you will need à bit more oil). Sàuté until browned on both side, 3-4 minutes. Remove from the pàn ànd set àside.
- àdd the remàining tàblespoon of oil to the sàme pàn.
- àdd in gàrlic ànd ginger ànd cook for 1-2 minutes.
- In à smàll bowl combine soy sàuce, mirin, brown sugàr, sesàme oil ànd fish sàuce.
- Pour the soy sàuce mixture into the pàn ànd bring to à simmer ànd cook for 2-3 minutes.
- In à smàll bowl mix together the cornstàrch ànd wàter.
- Slowly pour in the cornstàrch mixture whisking continuously. Continue to cook until your desired thickness.
- àdd steàk ànd noodles to the pàn ànd toss to coàt with the sàuce.
- ...
- .....
Full Recipes>>> chefsavvy.com
Loading...